Rotterdam

Lekehus Rotterdam

Bredde: 120cm | Lengde: 271cm | Høyde: 208cm | Masthøyde: 270cm
DKK 11.950,-

Fantastisk lekeskip med mange muligheter

Bredde: 120cm | Lengde: 271cm | Høyde: 208cm | Masthøyde: 270cm
DKK 11.950,-

Full aktivitet på Rotterdam.
Rotterdam er delt opp i flere rom, noe som gir mange lekemuligheter. Den bakerste ”høye” delen åpnes via en dør, og rett innenfor døren er det mulig å sette et lite bord og et par stoler slik at skipet også kan fungere som vanlig lekehus.
Vi har tenkt over avstand til dørkarmen slik at det er plass til små fingre, og slik at leken ikke avbrytes på grunn av klemskader.

Ikke et helt vanlig lekehus
Fra det bakerste rommet kan man enten krype inn i baugen eller klatre opp på en stige til dekket. Fra dekket kneiser masten på 2,70 m. med sjørøverflagget, som leveres sammen med skipet. Masten går gjennom dekket og er festet på bunnen av skipet.
Fra dekket kan man klatre ned stigen på venstre side eller fortsette opp stigen til øverste dekk, hvor skipet styres med et dreibart ror. Rekkverket øverst på skipet er 76 cm høyt, og det øverste dekket er 1,40 m. høyt. Inne i baugen kan man krype ut av kuøyet. Det er bunn under hele skipet slik at barna på ingen tidspunkt kryper rundt på bakken.

Fra lekehus til lekeplass
Det er gode muligheter for å montere andre lekeredskaper på sjørøverskipet, f.eks. en rutsjebane fra øverste dekk eller klatregrep på skipets side. Et huskestativ kan monteres på skipets venstre side (sett bakfra), og plutselig er sjørøverskipet forvandlet til en hel lekeplass, hvor det kan brukes mange sjørøvertimer.

Du kan gjøre lekehuset enda mer spennende
Har du en god idé som kan gjøre Rotterdam Lekehuset enda mer spennende? Da hører vi gjerne fra deg.
Vi jobber konstant med å produktutvikle våre lekeredskaper, og vi vil derfor gjerne ha gode ideer.
Vi kvitterer med en liten gave hvis du sender oss en god idé som vi velger å bruke.
info@legehytten.dk

Levering og oppsetting av Rotterdam lekehuset

Sjørøverskipet leveres umalt og usamlet, men i moduler, dvs. sider, bunn o.lign. er samlet på forhånd. Det følger med komplett skruesortiment og utførlig samleveiledning. Sjørøverskipet skal males med heldekkende trebeskyttelse før oppsetting. Trebeskyttelse kan kjøpes hos oss, og vi kan male sjørøverskipet før levering.

Skipet kan samles av 2 personer med en skrumaskin på ca. 3 timer. Det er ikke vanskelig å samle, men skal tilpasses på 2 mm hele veien rundt og er skåret til i forskjellige grader. Det er derfor svært viktig at sjørøverskipet står på en helt plan flate. Vi tilbyr også oppsetting av sjørøverskipet hos dere, med dette gjelder kun hvis vi i forveien har malt skipet. Se pris nedenfor.

Tilleggskjøp

Heldekkende trebeskyttelse, i alt 15 l. i fargene sort, hvitsort pluss 3. farge etter deres valg: kr. 1.595,-

Malebehandling inkl. maling: kr. 4.900,-

Oppsetting, kun ferdigmalte skip: kr. 1.950,-

Påmontert huskestativ kr. 2.950,- inkl. 2 stk. dekkhusker

Klatrevegg kr. 1.980,-

Rustfri rutsjebane kr. 2.780,-

Levering Norge, Sverige og Tyskland: Send vennligst prisforespørsel med angivelse av land og by info@legehytten.dk

Kontakt legehytten.dk
Det er ikke likegyldig hvilket lekehus du velger. Det skal selvfølgelig passe til barnas lek, men det skal også passe til omgivelsene. Derfor gir vi deg også gjerne gode råd slik at alle i familien blir glade for det nye huset.
Kontakt oss gjerne for visning eller spørsmål: +45 20 66 00 35  / info@legehytten.dk