Om oss

Om legehytten.no

Legehytten.dk, det tidligere World Kids, har eksistert siden 1998 og har siden da bidratt med spennende lekehusmiljøer av spesielt god kvalitet.

Den nåværende eieren kjøpte firmaet pr. 1. januar 2006 med ønske om å videreutvikle sortimentet. Vi har i de første årene jobbet med forbedring av finish slik at huset ikke bare bidrar til mange timers underholdning for barna men slik at det også er pent og behagelig å leke i, og dermed til glede for hele familien.

Vårt ønske er å utvikle nye modeller løpende – vi har nylig lansert ”hagehuset” og for øyeblikket jobber vi på ”lokomotivet”!!
Hos legehytten.dk er vårt mål å fremstille kvalitetslekehus som oppfordrer barn til utendørs, fysisk aktivitet og kreativ lek.

Vi setter kvalitet og finish i høysetet og har derfor ansatt danske snekkere som fremstiller alt fra bunnen av på vårt eget verksted sør for Slagelse.
Alle produkter fremstilles av miljøriktig produsert gran fra den bæredyktige skogsdriften i Nord-Sverige, hvor det plantes et nytt tre for hvert tre som felles.