Produksjon

Dansk produsert lekehus

Vi går ikke på kompromis med våre lekehus
Legehytten.dk er blant de ledende produsentene av lekehus i Danmark og blant de ledende leverandørene i Norge, Sverige og Tyskland, og det vil vi fortsette med. Vi bygger selv lekehusene fra bunnen av, og vi bruker kun de beste materialene, derfor går vi ikke på kompromiss med kvaliteten, og vi sørger alltid for at våre kunder får en så god opplevelse med oss som overhodet mulig.

 

Dansk produksjon av kvalitetslekehuse

Lekehus av meget gode materialer
Med materialer av høyeste kvalitet har våre kvalitetslekehus en lang levetid, og dermed også en høy ”bruktverdi”, hvis det skal selges videre når barna blir store og hellere vil til byen enn i lekehuset. Alle våre produkter er bygget opp på en fast bunn. Bunnprofilene er spikret på bjelker slik at det er luft til det underlaget man velger. For å sikre at regnvann og fukt har fritt avløp, anbefaler vi å stille lekehuset på et flisebelagt underlag eller et underlag med småstein/granitt-singel. Alle lekehus er fremstilt i nord-svensk gran og rundstolper samt kraftige trestolper i lerk til huskestativene. Treet er tørket ned til 18-20 % og er dermed værbestandig, dvs. at det ikke slår seg spesielt mye med tiden.

Lekehus med sikkerheten på topp
Slipe- og pussearbeidet har høy prioritet på verkstedet. Vi vil gjerne unngå at barna får flis i fingrene, og vi ønsker at lekehusene skal være "myke og skjønne" å se på. Vi tenker hele tiden utvikling av våre produkter. Våre vinduer er med splintfrie plexiglass-ruter, og alle vinduer uansett modell er fastmonterte. Det har vi gjort for å sikre at fingrene ikke kommer i klemme, og at man ikke kan sitte fast. Alle døre er montert med avstand til dørkarmen, så der er plass til små fingre, og leken ikke avbrytes på grund av klemmeskader.

 

Lekehus som er lette å samle selv

Lekehusene leveres umalte og usamlet. De leveres i hele sider, dvs. tak, vegger osv. er samlet, men skal skrus sammen. legehytten.dk leverer alle lekehus selv. Det medfølger en komplett samleveiledning inkl. skruer med leveransen. Samling bør foretas av to personer, vha. en skruemaskin/drill, varighet ca. 1-3 timer, avhengig av hustype.

Husk å beskytte trehuset før montering. lekehytten anbefaler at alle deler males med trebeskyttelse 2 ganger før montering. Det er spesielt viktig at du maler lekehuset innvendig for å unngå muggsopp. Mot betaling kan vi male og samle lekehuset for deg.