Trebeskyttelse

Trebeskyttelse til våre lekehus

Vi har i flere år brukt PP mestermalings trebeskyttelsesprodukter med stor tilfredshet. Det gjelder både når vi maler for private og når vi maler institusjonshus. Den beste måten å beskytte treet på er med pensel. Glem sprøytemetoder og lignende arbeidsbesparende tiltak. Ta den tiden det tar, ev. til litt god musikk, så ser livet ikke så mørkt ut. 2 ganger på begge sider. Husk å male lekehuset innvendig for å sikre mot muggsopp.

Vi kan levere PP mestremaling trebeskyttelse ved kjøp av lekehus: 1 lekehus/borg/skip bruker 12½ l. trebeskyttelse, og koster kr. 1595,- for 5 spann a 2½ l. Ring tlf. +45 20 66 00 35 og snakk fargevalg med oss. PP mestermaling trebeskyttelse er på vannbasis, en kategori 001, noe av det mest miljøvennlige som fås på markedet, samtidig med at det også har en god trebeskyttende virkning.

Ved første gangs smøring av produktet kan det anbefales å blande 15-20 % vann, det hjelper til med å få trebeskyttelsen godt ned i samlingene av treprofilene. Ved annen gang blandes det ikke vann i.

 

 

Pp Grundingsolie